television

Showreel Jessa Wildemeersch


Click on the link below to watch Jessa's showreel

https://vimeo.com/283812807

Callboys II


In production
director: Jan Eelen
https://www.hln.be/showbizz/tv/daar-zijn-de-callboys-weer-opnames-tweede-seizoen-van-start~a12e6ba3/

Enjoy the summer!
See you again in the fall with more news and updates!
Jessa

Gent West II


In post- production.
Het tweede seizoen van deze nieuwe dramareeks speelt zich af  in een vrouwengevangenis. De Vlaamse serie is gebaseerd op de Australische reeks Wentworth die er inmiddels aan een vierde succesvolle seizoen is begonnen. Jessa Wildmeersch speelt in Seizoen II dokter Sofie Van Brabant. 

Kok'o


Spotje voor Vijf , VTM, Vier en RTL

In vele gezinnen is het elke dag weer een hele opgave om snel een gezonde maaltijd op tafel te brengen. KOK'O is hét antwoord op die uitdaging. In de tv-campagne die voor KOK'O werd gemaakt stond die boodschap dan ook centraal.

De Kavijaks


"De kavijaks" brengt het verhaal van de telgen van een arme vissersfamilie uit Heist-aan-Zee, tijdens en vlak na de Tweede Wereldoorlog. Het is een kroniek van vallen en opstaan, van samenspannen om te kunnen overleven tijdens de Duitse bezetting. Maar het gaat ook over familierelaties en over volwassen worden. Soms ontroerend en schrijnend, soms hilarisch. Jessa wildmeersch speelt de rol van Jeanne.


Music video / MINT


Jessa is featuring in this Music video 'Even her shopping lists are poetry ' by the belgian Band 'Mint'.

Danni Lowinski


‘Danni Lowinski’ is een feel good-fictiereeks, vol speelse knipogen en een flinke dosis humor. Nathalie Meskens speelt de titelrol van ex-kapster Danni Lowinski, die enkele jaren geleden besloot haar leven over een andere boeg te gooien door rechten te gaan studeren en het tot advocate te schoppen. Jessa Wildemeersch speelt een gastrol in seizoen 1.

Zone Stad


Zone Stad was een Vlaamse politieserie van Studio A die oorspronkelijk van 2003 tot 2013 werd uitgezonden door VTM. De serie is elk seizoen goed voor dertien afleveringen. Jessa Wildemeersch speelt een gastrol in seizoen 7.
 

Aspe
Aspe was een Vlaamse politieserie die zich afspeelt in Brugge en omgeving. De serie is gebaseerd op de boeken van Pieter Aspe.
Jessa Wildemeersch speelde een gastrol in seizoen 1( Vagevuur) in regie van Jan Matthijs en seizoen 9 (De Weddenschap) in regie van Kurt Vervaeren. 
 

Witse


Jessa speelde de rol van Anke Hermans in de aflevering 'Tweespoor' op 6 februari 2005 en in de aflevering 'Inch' Allah' op 16 januari 2005. Een portier wordt neergeschoten bij een dancing te Halle, en een Marokkaanse jongen met wie hij eerder die avond ruzie had, wordt als de dader aanzien. Maar een riooljournalist zet Witse al gauw op een ander spoor dat leidt naar de Brusselse onderwereld ?n de politieke wereld in Halle... En Dimi ontmoet het meisje van zijn leven. Melinda Van Berlo, Vincent Rouffear TV1

De Laatste Show


Jessa Wildemeersch speelde mee in verschillende sketches voor een uitzending van De Laatste Show. 


De Jaren Stillekkes


Jessa Wildmeersch speelde samen met Steven Van Herreweghe in verschillende sketchen voor het televisieprogramma 'De Jaren Stillekes'

Recht op Recht


Recht op Recht was een Vlaamse advocatenserie van de VRT. De reeks bestaat uit 45 afleveringen, die voor het eerst werden uitgezonden tussen 1998 en 2002. Jessa speelt een gastrol in Aflevering 'Soft/Hard', seizoen 1 in regie van Melinda Van Berlo.

Heterdaad


Heterdaad was een Vlaamse politieserie over de lotgevallen van de BOB Rijkswacht, Brussel. De reeks liep van 1996 tot 1999. Elke aflevering duurde 55 minuten. De scenario's zijn geschreven door Ward Hulselmans. Regie: Mark De Geest. Jessa Wildemeersch speelt een gastrol in seizoen 1.

Ons Geluk


Ons Geluk is een Belgische dramaserie van de zender VTM over het Brabant van de jaren 50 naar het boek van Gerard Walschap. De serie ging in première in 1995.  Jessa wildemeersch speelde een bijrol in het eerste seizoen.

Music Video / Cold by the sea


Jessa played the lead in this MTV award winning music video  'Cold by the sea' by Belgian Band 'Betty Goes Green'.

Lindestraat 14


Sylvester Productions
TV1

Zap Op Rook


Sylvester Productions
TV1