televisie

Showreel Jessa Wildemeersch


Click on the link below to watch Jessa's showreel

https://vimeo.com/283812807

Callboys II


In productie
Regie: Jan Eelen
https://www.hln.be/showbizz/tv/daar-zijn-de-callboys-weer-opnames-tweede-seizoen-van-start~a12e6ba3/


Gent West II


In post- production.
Het tweede seizoen van deze nieuwe dramareeks speelt zich af  in een vrouwengevangenis. De Vlaamse serie is gebaseerd op de Australische reeks Wentworth die er inmiddels aan een vierde succesvolle seizoen is begonnen. Jessa Wildmeersch speelt in Seizoen II dokter Sofie Van Brabant. 

Kok'o


Spotje voor Vijf , VTM, Vier en RTL

In vele gezinnen is het elke dag weer een hele opgave om snel een gezonde maaltijd op tafel te brengen. KOK'O is hét antwoord op die uitdaging. In de tv-campagne die voor KOK'O werd gemaakt stond die boodschap dan ook centraal.

De Kavijaks


"De kavijaks" brengt het verhaal van de telgen van een arme vissersfamilie uit Heist-aan-Zee, tijdens en vlak na de Tweede Wereldoorlog. Het is een kroniek van vallen en opstaan, van samenspannen om te kunnen overleven tijdens de Duitse bezetting. Maar het gaat ook over familierelaties en over volwassen worden. Soms ontroerend en schrijnend, soms hilarisch. Jessa wildmeersch speelt de rol van Jeanne.

Music video / MINT


Jessa speelde in de video van Your shopping lists are poetry van de belgische groep MINT. De Limburgse indierockers van MINT werkten de voorbije maand aan de opvolger van 'Echoes From The Engine Room'. Het nieuwe album 'Magnetism' werd deze zomer met producer John Morand (Sparklehorse, A Camp) opgenomen in Richmond; jawel the USA! Wij horen een ferme stap voorwaarts in hun luchtige maar telkenmale van een dosis single-potentieel voorziene arrangementen. Ditmaal met een glansrol voor zanger Erwin Marcisz die hier qua zangcapaciteiten de strijd om de erelijst aangaat met Tom Barman. 'Mint verfrist immers niet alleen de mond, maar ook de oren' (De Morgen). "At the end of 2005 we shot a video for 'Your shopping lists are poetry'. You should be able to catch in on either JIM or TMF. So grab your remote..."

Danni Lowinski


‘Danni Lowinski’ is een feel good-fictiereeks, vol speelse knipogen en een flinke dosis humor. Nathalie Meskens speelt de titelrol van ex-kapster Danni Lowinski, die enkele jaren geleden besloot haar leven over een andere boeg te gooien door rechten te gaan studeren en het tot advocate te schoppen. Jessa Wildemeersch speelt een gastrol in seizoen 1.

Zone Stad


Zone Stad was een Vlaamse politieserie van Studio A die oorspronkelijk van 2003 tot 2013 werd uitgezonden door VTM. De serie is elk seizoen goed voor dertien afleveringen. Jessa Wildemeersch speelt een gastrol in seizoen 7.
 

Aspe


Jessa speelde de rol van Merel Mertens in Seizoen 1: aflevering 'Vagevuur'  2004. regie: Jan Matthijs VTM
Jessa speelde een gastrol in  in Seizoen 9: Aflevering ' De Weddenschap' 2012. regie: Kurt Vervaeren

Witse


Jessa speelde de rol van Anke Hermans in de aflevering 'Tweespoor' op 6 februari 2005 en in de aflevering 'Inch' Allah' op 16 januari 2005. Een portier wordt neergeschoten bij een dancing te Halle, en een Marokkaanse jongen met wie hij eerder die avond ruzie had, wordt als de dader aanzien. Maar een riooljournalist zet Witse al gauw op een ander spoor dat leidt naar de Brusselse onderwereld ?n de politieke wereld in Halle... En Dimi ontmoet het meisje van zijn leven. Melinda Van Berlo, Vincent Rouffear TV1

De Laatste Show


sketches

CANVAS

De Jaren Stillekkes


Jessa Wildmeersch speelde samen met Steven Van Herreweghe in verschillende sketchen voor het televisieprogramma 'De Jaren Stillekes'

Recht op Recht


Jessa speelde de rol van Vanessa in de aflevering 'Soft/Hard' op 13 februari 2000. In het atelier van Guillaume Desmet, een talentvolle leerling aan de kunstacadamie, worden tijdens een razzia zowel hasj als een partij hero?ne gevonden. Hij wordt aangehouden en moet in afwachting van zijn proces enkele maanden in voorhechtenis blijven. Guillaume geeft tegenover zijn advocate, Chris Haagdoorn, makkelijk toe dat hij af en toe wat hasj gebruikt. Maar hij is geen hero?nedealer. Chris moet uitzoeken wie de hero?ne in zijn atelier gelegd heeft en komt op het spoor van een nogal vunzige priv?-detective. Melinda Van Berlo TV1

Heterdaad


Mark De Geest
TV1

Ons Geluk


Ons Geluk is een Belgische dramaserie van de zender VTM over het Brabant van de jaren 50 naar het boek van Gerard Walschap. De serie ging in première in 1995.  Jessa wildemeersch speelde een bijrol in het eerste seizoen.

Music Video / Cold by the sea


Jessa werkte mee aan de videoclip 'Cold by the sea' van Betty Goes Green. MTV

Lindestraat 14


Sylvester Productions
TV1

Zap Op Rook


Sylvester Productions
TV1