televisie

Flemish crime series, based on the novels by Pieter Aspe.
Starring: Herbert Flack, Ludo Hoogmartens, Hilde De Baerdenmaker, Adriaan Van Den Hoof.
Guest starring: Jessa Wildemeersch, Lotte Heyntjes, e.a
Directed by: Kurt Vervaeren, Production: Skyline Television
Jessa Wildemeersch is te gast in Hotel Esperanza, een unieke kijk op Brussel door de ogen van de mensen die in deze bijzondere stad wonen.
Zie aflevering op onderstaande link:

http://www.tvbrussel.be/nl/mobiel/node/22959

De Kavijaks


Vanaf Maandag 5 februari 2007 te zien op VTM
"De kavijaks" brengt het verhaal van de telgen van een arme vissersfamilie uit Heist-aan-Zee, tijdens en vlak na de Tweede Wereldoorlog. Het is een kroniek van vallen en opstaan, van samenspannen om te kunnen overleven tijdens de Duitse bezetting. Maar het gaat ook over familierelaties en over volwassen worden. Soms ontroerend en schrijnend, soms hilarisch.

De Laatste Show


sketches

CANVAS

Aspe


Jessa speelde de rol van Merel Mertens in Seizoen 1: aflevering 'Vagevuur'  2004. regie: Jan Matthijs VTM
Jessa speelde een gastrol in  in Seizoen 9: Aflevering ' De Weddenschap' 2012. regie: Kurt Vervaeren

Cold by the sea


Jessa werkte mee aan de videoclip 'Cold by the sea' van Betty Goes Green. MTV

Engeltjes


Frank Van Mechelen
VT4

Lindestraat 14


Sylvester Productions
TV1

MINT


Jessa speelde in de video van Your shopping lists are poetry van de belgische groep MINT. De Limburgse indierockers van MINT werkten de voorbije maand aan de opvolger van 'Echoes From The Engine Room'. Het nieuwe album 'Magnetism' werd deze zomer met producer John Morand (Sparklehorse, A Camp) opgenomen in Richmond; jawel the USA! Wij horen een ferme stap voorwaarts in hun luchtige maar telkenmale van een dosis single-potentieel voorziene arrangementen. Ditmaal met een glansrol voor zanger Erwin Marcisz die hier qua zangcapaciteiten de strijd om de erelijst aangaat met Tom Barman. 'Mint verfrist immers niet alleen de mond, maar ook de oren' (De Morgen). "At the end of 2005 we shot a video for 'Your shopping lists are poetry'. You should be able to catch in on either JIM or TMF. So grab your remote..."

Recht op Recht


Jessa speelde de rol van Vanessa in de aflevering 'Soft/Hard' op 13 februari 2000. In het atelier van Guillaume Desmet, een talentvolle leerling aan de kunstacadamie, worden tijdens een razzia zowel hasj als een partij hero?ne gevonden. Hij wordt aangehouden en moet in afwachting van zijn proces enkele maanden in voorhechtenis blijven. Guillaume geeft tegenover zijn advocate, Chris Haagdoorn, makkelijk toe dat hij af en toe wat hasj gebruikt. Maar hij is geen hero?nedealer. Chris moet uitzoeken wie de hero?ne in zijn atelier gelegd heeft en komt op het spoor van een nogal vunzige priv?-detective. Melinda Van Berlo TV1

Witse


Jessa speelde de rol van Anke Hermans in de aflevering 'Tweespoor' op 6 februari 2005 en in de aflevering 'Inch' Allah' op 16 januari 2005. Een portier wordt neergeschoten bij een dancing te Halle, en een Marokkaanse jongen met wie hij eerder die avond ruzie had, wordt als de dader aanzien. Maar een riooljournalist zet Witse al gauw op een ander spoor dat leidt naar de Brusselse onderwereld ?n de politieke wereld in Halle... En Dimi ontmoet het meisje van zijn leven. Melinda Van Berlo, Vincent Rouffear TV1

Zap Op Rook


Sylvester Productions
TV1

Heterdaad


Mark De Geest
TV1

Psychotic Hotline


Sketches en hosting.

Manhattan Network, New York
MNN

Strafwerk


tvLimburg
Bram Crots