Sien Eggers, Sofie Palmers en Jessa Wildemeersch maken een nieuwe theatervoorstelling.
Den beer heeft mij gezien wordt geproduceerd door ARSENAAL/LAZARUS en gaat in première op 22 februari 2019.
tickets en infi: https://www.arsenaallazarus.be/kalender/item/den-beer-heeft-mij-gezien-voorheen-looking-for-versjinin---arsenaallazarus

Wat als de Drie Zusters van Tsjechov wél naar Moskou waren gegaan?
Wat als ze na honderd jaar wakker zouden worden vandaag? Wat blijft er over van hun dromen en verlangens? En van die van de 3 actrices op het toneel?
Voor Den beer heeft mij gezien laten Sien, Jessa en Sofie zich inspireren door Tsjechovs 'Drie Zusters' en Rusland vandaag. In tegenstelling tot de zusters, dromend
en berustend, nemen deze drie actrices het heft in handen. Ze trekken hun warmste jas aan en doen wat de drie zusters nooit deden, ze gaan naar Moskou. Want is het niet hoog tijd om de wereld in te gaan?
In Den beer heeft mij gezien ziet u drie actrices in een poging Rusland te begrijpen, maar evengoed zichzelf. Want Jessa, So e en Sien zouden zichzelf niet zijn als ze niet af en toe de blik richten op elkaar. Wie hun eerste voorstelling L’étude (nu slaat de chaos toe) zag, weet waaraan zich te verwachten: humor, wanhoop en de nodige frivoliteit.