Sien Eggers trok vorig jaar samen met Jessa Wildemeersch en Sofie Palmers naar Moskou en Sint-Petersburg. Die reis ligt aan de basis van een onbeschaamd eerlijk, grappig en rakend Den beer heeft mij gezien.
Els Van Steenberghe
26/04/2019 - Knack Focus ***

Hoewel je geen moment aan Olga, Masha en Irena van Tsjechov moet denken zijn ze altijd latent aanwezig. Want hoe harder de actrices op zoek gaan naar de zussen van vandaag,hoe duideliojker het wordt dat ze zélf die zussen zijn, met al hun dromen, gefnuikte verwachtingen en twijfels over de zin van hun bestaan.
Magali Delgrande
26/04/2019 - Het Nieuwsblad ****

Nadat de drie theaterzusters Sien Eggers, Sofie Palmers en Jessa Wildemeersch eerder de vrouwelijke kant van Shakespeare onderzochten, gaan ze nu in Den beer heeft mij gezien aan de haal met de drie zusters van Anton Tsjechov. 
Michaël Bellon
26/04/2019 - BRUZZ

“Met hun knappe acteerprestaties werpen de drie actrices verschillende lijntjes uit die bij mij blijven hangen. Den beer heeft mij gezien gaf me veel stof om over na te denken en vooral veel zin om me verder te verdiepen in hoe een 100 jaar oude theatertekst vandaag nog steeds relevant is.”
Lieselotte De Snijder
26/04/2019 - Cultuur&Co

"Bij momenten is Den Beer heeft mij gezien een roadmovie op het theaterpodium. En toch zit er een diepere laag verscholen. Hoe verder het verhaal loopt, hoe duidelijker het wordt dat de geest van de Drie Zusters in de hoofden van Jessa, Sofie en Sien is geslopen."
Bart Liekens

 
26/04/2019 - Chez Bartizze

In de reportage van 100% Cultuur (ATV/RTV) krijg je alvast wat fragmenten te zien uit de voorstelling
26/04/2019 - 100% Cultuur (ATV/RTV)

Actrices gingen op ontdekking in Rusland
26/04/2019 - Gazet van Antwerpen

Drie zusters wél naar Moskou 
26/04/2019 - Klara / Espresso

Moskou zien of sterven
26/04/2019 - De Standaard

Jessa Wildemeersch spreekt over haar moto in Nina Magazine
Liefde is alles : ...'Ook in theater vloeien de mooiste dingen voort uit liefde. Ik tour momenteel samen met Sofie Palmers en Sien Eggers met de voorstelling ‘Den beer heeft mij gezien’. Een voorstelling die we gemaakt hebben met Arsenaal en Lazarus. Als je iets kunt samenstellen met een ploeg en er is een basis van vertrouwen en vriendschap, dan kan je ver springen." - Jessa Wildemeersch in NINAmagazine  foto: Nathalie Samain
06/05/2019 - Nina