Wegens corona kon de herneming van Paradise Blues niet doorgaan.
Voor de gelegenheid werd de theatervoorstelling verfilmd (*). De film versie is online te belijken.
Stuur een mail naar info@jessa.be om toegang te krijgen tot de online versie.

(*)Verwacht je niet aan een droge registratie van het theataterstuk , wél een eigenzinnige vertaling naar beeld in regie van Julie De Clercq.

Vanuit een fascinatie voor menselijke verhalen gaat Jessa Wildemeersch in gesprek met verschillende mensen over hun visie op het hiernamaals. Met een rugzak vol documentair materiaal vertrekt ze op expeditie naar een eiland in het hart van het Comomeer. Een raadselachtige ontmoeting met een Italiaanse archeoloog zorgt voor een kantelpunt in haar reis. De dunne lijn tussen documentaire en fictie vervaagt. 
Samen met muzikant Steven De bruyn verkent ze de grenzen tussen muziek en tekst, man en vrouw, tussen een hiernamaals, een verleden en het nu.

Paradise Blues is een een voorstelling van Het nieuwstedelijk, Jessa Wildemeersch en Steven De Bruyn.
Voor de creatie van Paradise Blues krijgt Jessa Wildemeersch een schrijfresidentie van De Vlaamse Gemeenschap op Het Italiaanse eiland Isola Comacina in de zomer van 2019.

Paradise Blues is een voorstelling van Jessa Wildemeersch tekst en spel Steven De bruyn muziek Els Theunis & Fien Leysen dramaturgie Saskia Louwaard scenografie Julie De Clercq film Joëlle Meerbergen kostuum Stefan De Reese & Tom Buys geluid Kishan Singh & Bernard Peeters techniek Ellen Haesevoets productie.